INDICATA-tracking van gebruikte auto’s in heel Europa

Byadmin

INDICATA-tracking van gebruikte auto’s in heel Europa

Hoewel de vijf grootste automarkten voor de grote internationale autobedrijven belangrijke landen zijn om in de hele industrie te volgen, is het ook de moeite waard om de trends in de rest van Europa in het oog te houden. Een voorproefje van de gemiddelde voorraaddagen van INDICATA op meerdere markten toont de diversiteit van de voorraden in Europa.
De volgende drie grootste automarkten in Europa na de grote vijf en in volgorde van verwachte verkoop van nieuwe auto’s voor 2019 zijn Polen, België en Nederland, waar dit jaar waarschijnlijk 1,46 miljoen nieuwe auto’s zullen worden verkocht, wat meer is dan Spanje. Deze drie landen zijn goed voor een aanzienlijke uitvoer van gebruikte auto’s en, in het geval van Polen, ook voor de invoer van auto’s in heel Europa.

 

Aanzienlijke verschillen tussen kleinere markten
Er zijn aanzienlijke verschillen tussen deze kleinere markten. Oostenrijk, Nederland en Zweden hebben een aanzienlijke hoeveelheid jongere, oudere tweedehandsvoertuigen in vergelijking met België en Polen, waar de 25 tot 36 maanden oude voertuigen momenteel het moeilijkst te verkopen blijken te zijn.
Alvorens de grensoverschrijdende handel tussen markten te overwegen, is het van essentieel belang te begrijpen of u uw voorraad op het juiste moment naar of uit een land verplaatst. Hoewel u kunt overwegen dit op een zeer hoog niveau te doen, blijkt uit de INDICATA-gegevens dat als u eenmaal begint met het ontleden van verschillende markten op basis van de leeftijd van het voertuig, het type voertuig, de brandstof, de stijl van de carrosserie en de gemaakte of gemiste kansen, er fouten kunnen worden gemaakt.
De dagelijkse huurmarkt in Spanje en de wagenparkmarkten in landen als België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk exporteren elk jaar tienduizenden en zelfs honderdduizenden gebruikte auto’s en het identificeren van waar de grootste vraag naar een bepaald voertuig zou kunnen zijn, zou de winstgevendheid van een bedrijf kunnen veranderen.

De groei van de gebruikte auto van juli zou de dealers het vertrouwen moeten geven om de prijzen te verhogen, zegt INDICATA.
Autorola lanceert nieuwe Trade In App film
Inleiding van CEO Peter Grøftehauge
De digitale veilingen van MarketPlace helpen de Europese industrie van tweedehands auto’s om te gaan met het ‘nieuwe normale’.
Europese verkoop van tweedehands auto’s stijgt boven de lockdownniveaus van vóór Covid-19 zegt INDICATA-gegevens.
Nieuwe app stelt dealers in staat om precies te weten wat de voertuigen waard zijn
Autorola Marketplace werd niet geconfronteerd met grote bedrijfsonderbrekingen…
Inleiding van CEO Peter Grøftehauge
Autorola Duitsland is tijdens de pandemie alle uren open geweest om de remarketingindustrie te ondersteunen.
Inleiding van Peter

About the author

admin administrator