Autoveiliging

AutoBod Autoveilingen is serieuze en simpele autoveiling. Hier bieden dagelijks een aantal geselecteerde en door de RDW gecertificeerde bedrijven op de aangeboden auto`s.

 

Ontvang binnen 48 uur per email het beste bod op uw auto.

 

Dit is een gegarandeerd bod.

U wilt uw auto verkopen, maar wel voor een eerlijke en marktconforme prijs. Uw auto wegdoen is meestal geen leuke gelegenheid. Wij bieden u de snelste en makkelijkste manier om uw auto te verkopen. Dus, wordt uw auto te duur? Wilt u er snel vanaf? Rijdt u er toch niet in? Kunt u het geld wel beter gebruiken en wilt u ‘geen gezeur aan de deur’? Vul dan hierboven uw kenteken en ga verder. Wij doen u een goed en marktconform bod! Wij bieden u de mogelijkheid om deze te verkopen aan een eerlijk en betrouwbaar bedrijf die respectvol met uw situatie, uw auto en vooral u persoonlijk omgaat… Wij kopen autos . Laat één van onze experts uw wagen grondig nalopen om de definitieve prijs vast te stellen. Gaat u akkoord? Dan is uw auto succesvol verkocht. Wij betalen cash ter plaatse, via overschrijving of via check. Dus denkt u er aan om uw auto te verkopen? Denk dan aan Imexcars en verkoop uw auto gratis, betrouwbaar en snel zodat u al aan uw nieuwe auto kunt beginnen.

Auto verkopen op een autoveiling

De auto verkopen aan een Opkoper auto of autoveiling is weer iets nieuws.  Meld uw auto, volledig vrijblijvend, gratis en risicovrij aan via ons verkoopformulier. Geen urenlange zoekertjes plaatsen, geen ongewenste kopers, geen tussenpersonen. Na akkoord trachten we binnen één werkdag uw auto af te rekenen en op te halen.
Je biedt de auto aan op een veiling waarna autobedrijven een bod kunnen doen op jouw auto. Het voordeel is dat meerdere bedrijven op je auto kunnen bieden en het bod hoger kan uitvallen dan bij een auto opkoper. De meeste autoveilingen hebben een gratis deelname waardoor je eenvoudig kunt kijken wat jouw auto waard is.