Auto handelaars

Welkom bij Auto handelaars, waar u altijd geweldige aanbiedingen vindt voor onze 500 kwaliteitsvolle tweedehandsauto’s, waaronder 4×4’s, SUV’s, prestigevoertuigen en modellen met hoge specificaties. Kom naar ons enorme Auto handelaars-dealerbedrijf, een van de grootste in Vlaanderen, en ontdek ons aanbod aan gewenste tweedehandsauto’s.

Wij bieden geweldige financiële deals, zodat u in een mum van tijd achter het stuur van uw droomauto kunt kruipen. Door te werken met geaccrediteerde kredietverstrekkers zoals Auto handelaars Motor Finance,  Financial Services en Export auto kunt u uw auto financieren met een goedkope, flexibele financieringsoptie. Door deze geweldige financieringsmogelijkheden te koppelen aan onze aanbiedingen voor onderdelenruil, zult u moeite hebben om elders een betere deal te vinden.

Gebruikte auto’s in Vlaanderen

Verken onze showroom en ontdek uw droom tweedehands auto voor een geweldige prijs! Met een fantastisch aanbod aan prestige tweedehands auto’s van enkele van ’s werelds grootste autofabrikanten, zoals BMW en Maserati, vindt Hilton Garage Ltd de perfecte auto die bij uw budget past. Wij zijn gespecialiseerd in autofinanciering, dus als u ervoor kiest om uw volgende auto bij Hilton Garage Ltd te kopen, kunt u er zeker van zijn dat u een uitstekende deal krijgt. Bel ons team om meer te weten te komen over onze tweedehandsauto’s, of om een geschikte tijd en datum te regelen om ons te bezoeken.

Openbaarmaking

Wij werken met een aantal zorgvuldig geselecteerde kredietverstrekkers die u mogelijk financiering kunnen bieden voor uw aankoop. Wij kunnen alleen financieringsproducten van deze aanbieders aanbieden.

**Onderwerp aan variabele storting.

*De getoonde vergoedingen zijn inbegrepen in de betalingen.

Auto handelaars is geautoriseerd en gereguleerd door de Financial Conduct Authority. In bepaalde omstandigheden kan een vergoeding worden geëist. Financiering is alleen beschikbaar voor personen van 18 jaar en ouder, afhankelijk van de status. Wij werken samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde kredietverstrekkers die u mogelijk financiering kunnen aanbieden voor uw voertuig. Wij kunnen alleen financiering aanbieden van deze aanbieders. Postadres: Hilton Garage, The Mease, Hilton, Derby, DE65 5FJ.

Onze vaste prijspolitiek

Hier bij Opkoper BMW geloven we dat al onze klanten gelijk behandeld moeten worden en dezelfde eerlijke deal moeten krijgen. We begrijpen dat de meeste mensen gewoon niet graag onderhandelen, dus daarom hanteren we een vast prijsbeleid. Onze tweedehands autospecialisten controleren voortdurend onze prijzen om er zeker van te zijn dat we tot de laagst geprijsde van alle autosupermarkten in de regio behoren. Dit betekent dat onze auto’s al zijn afgeprijsd en dat al onze klanten vanaf het begin de beste deal krijgen; dit bespaart u tijd, stress en gedoe.